OnderdelenStuurkolom van renault twingo van de sloopHet bovenste deel is een stuk gelastebuis rond 45 dikte 2 mm,
aan beide zijde 20 mm uit gedraaid naar 42 mm voor de lagers van 42x20
en een stuk buis van 20x2.5 als as deze aan de kruiskoppeling gelast.Het onderste stuk is lang genoeg.De steunen om de body te ondersteunen via de veerpotsteunen.De definitieve gril van r.v.s. gepoetst op de lappen schijfDit is een prototype gril, wordt wel ongeveer zo maar dan van gepoetst r.v.s..
Wil eigenlijk de middenspil eruit hebben, hiervoor moet ik nog beter leren tig lassen.Aansluiting versnellingspook aan de bak.
Handrem strip moet nog op lengte gemaakt worden.
De hoofdremcilinder wordt nog vervangen door een nieuwe.Versnelingspook is aan de ophanging van de handrem gemonteerd.

Aan het dashboard wordt nog een stukje polyester aan gezet dat de versnellings
pook uit het dashboard komt.

Bij de body een beugel tegen het wegdraaien van de versnellingspook.
De pendalen gemonteerd.R.v.s. omega voor montage handrem en versnellingspookVan stukje aluminiumplaat overgangs plaatgemaakt van stuur naar stuurkolom.In het chassiband de gaatjes voor de bouten gemaakt, zodat de klemmen beter te vinden zijn.
Chassie montage strip gemaakt uit r.v.s. plaat .Andereklem voor de benzine en rem leiding van achter naar voor.Een soort plugje met kartel ring er achter tegen het mee draaien pijpbeugeltjes en een lange parkerOphanging pendalen uit 3mm dik aluminiumplaat gemaakt.Accubak gebogen en gelast gereed voor montage.Uit r.v.s. gemaakte uitslag voor de accubakwijziging zekeringkastOm toch makkelijk bij de zekeringen te komen lijm ik deze kast in de body,
zodat de zekeringen onder de moterkap zitten en de relais die achter op de kast
zitten onder het dash board uitkomen.Velgen eerst gestraald, nu in de grondverf.Gespoten in Ral 9006Rvs wieldoppen gepoetst, je ziet nu alleen niet veel meer van de mooie velgDe ringen heb ik op de slijpsteen gedraad.De ringen gepoetst met de lappenschijf op de slijpsteen.

Toerenteller en de klok zijn nog niet klaarDe tekst op de wijzerplaaten moet ik nog veranderen.